Mindset your finance

Mindset your Finance i.s.m. Stellar Tax Advice in Haarlem. Jouw bedrijf kan pas echt groeien als je weet hoe je er écht financieel en fiscaal voorstaat. Als je dit inzicht hebt kan je je bedrijfsdoelen scherper stellen. Maar hoe doe je dit? Met onze unieke & persoonlijke Mindset your Finance dag natuurlijk!

Herken jij dit ook?

  • Wilde plannen maar financieel ontbreekt het je aan inzicht
  • Je weet niet hoeveel budget je vrij moet maken voor je marketing of overige investeringen
  • De Belastingdienst heeft teveel geheimen voor je
  • Je wilt financieel opschalen maar je weet niet waar je moet beginnen
  • Je weet niet genoeg over fiscale regels die voor jou van toepassing zijn
  • Je bedrijfsgroei matcht niet met je financiële doelen

Wij helpen jou met: Marketing & strategie Finance & fiscale vragen Marketing & strategie Finance & fiscale vragen Marketing & strategie Finance & fiscale vragen Marketing & strategie Finance & fiscale vragen

Inzicht

Het is belangrijk om inzicht te hebben in jouw financiën, want jij wilt weten hoeveel je kan investeren en hoe jouw bedrijf financieel kan groeien.

marketingfunnel ondersteuning en uitvoer advertenties en mailfunnel

Bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei is een breed begrip, staat jouw bedrijf zo sterk zoals jij zou willen? Of wil je juist graag groter groeien?

Fiscaal

Fiscaal veranderd er elk jaar wel wat voor ondernemers. Maak jij al gebruik van alle voordelen of kan je nog geld besparen?

Strategie

Er gaat niets boven strategisch te werk gaan! Je doelen omzetten in een werkbare strategie zodat je altijd weet wat jouw volgende stap is!

Belasting- & Marketingadvies

Wij staan voor:

Vertrouwelijkheid en openheid van zaken vind ik beiden enorm belangrijk! Uiteraard blijf ik mijzelf ook ontwikkelen als ondernemer en adviseur. Ik wil altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zodat ik jou het beste kan helpen!
Deniz Yasar
Belastingadviseur
Oprechtheid en positiviteit! Ik hou ervan om jou te motiveren het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk kom ik ook met heel veel ideeën die je kan implementeren in jouw bedrijf voor meer omzet. Ik geniet ervan om jou succesvol te zien en daar zet ik mij voor in!
Mieke de Galan
Business strateeg

Kies voor de groei van jouw bedrijf

Ben jij er klaar voor om een open en eerlijk gesprek te voeren over hoe jouw bedrijf er echt voor staat? Deniz nodigt jou uit voor een gesprek bij hem op het kantoor van Stellar Tax Advice in Haarlem. Dit gesprek valt onder de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs. Oftewel alles wordt vertrouwelijk behandeld, bij Deniz ben je in goede handen. Na afloop weet jij precies hoe het er financieel voor staat en hoe je o.a. budgetten kan vrijmaken voor investeringen. 

In de middag neemt Mieke je mee naar een werkplek in de omgeving van Schiphol om drie uur lang je bedrijf “marketingtechnisch” door te lichten. We nemen je doelen onder de loep en bepalen aan de hand daarvan welke stappen je dient te ondernemen om verder te groeien. Samen geven wij richting aan jouw bedrijf en jouw bedrijfsgroei! Want groter willen groeien is vaak het probleem, dit strategisch en gecontroleerd doen wel 😉

LET OP: je to-do lijstje na deze dag is LANG.

Programma & Kosten

Dagprogramma

10.00 uur – je start bij Deniz in Haarlem op kantoor bij Stellar Tax Advice. In een openhartig gesprek bekijk je bij hem hoe jouw financiën ervoor staan. Openheid van zaken is enorm belangrijk. Je administratie kunnen overleggen net als je aangifte inkomstenbelasting is noodzakelijk. Uiteraard mag dit gewoon via je eigen laptop op de dag zelf!

12.00 uur – je hebt nu even pauze en de tijd om naar van der Valk Schiphol te rijden. Daar kan je ook meteen lunchen. 

13.30 – Mieke schuift bij je aan en die heeft in de tussentijd al met Deniz gesproken. Ze weet dus hoe de vork in de steel zit en gaat samen met jou aan de slag om die wilde plannen die je hebt in een strategie te gieten. Na afloop weet jij precies welke stappen jij moet zetten om jouw doelen te behalen! Natuurlijk kijken we samen ook naar mogelijke investeringen op het gebied van marketing en business. Denk hierbij aan automatiseringen voor je marketingfunnel etc.

16.30 – moe, voldaan en boordevol inspiratie ga je lekker naar huis!

Jouw investering

    597,- 

Even kennismaken? Vraag een gratis adviesgesprek aan!