Over Mij

Mieke de Galan

Hoe het allemaal begon

In januari 2008 schreef ik mij voor het eerst in bij de Kamer van Koophandel, ik was 22 jaar en maakte zelf sieraden. Dat heb ik jarenlang met veel passie gedaan, ik maakte mijn eigen website, hield Hyves (jup…) bij en zette vervolgens Ebay in als verkoopkanaal. Het marketingdeel van mijn eigen onderneming vond ik enorm interessant. Toen ik in juni 2016 een auto-ongeluk kreeg kon ik geen sieraden meer maken. Ik nam een drastisch besluit….

Het ongeluk was een klap en omdat alles toch al ondersteboven lag besloot ik dat er wel nog een grote verandering kon plaatsvinden. Mijn toenmalige bedrijf doopte ik om van Jewels from Above naar Marketing from Above. Ik had een leuke freelanceklus als online marketeer gekregen en werkte rustig aan mijn herstel. Mijn bedrijf groeide en groeide totdat in juli 2017 alles weer ondersteboven kwam te liggen!

 

Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn

Mijn herstel kreeg een enorme opdonder en ik werd voor mijn gevoel terug naar nul geworpen toen mijn moeder mij op 3 juli 2017 belde. Ze vertelde mij dat ze uitgezaaide darmkanker had en ook meteen was uitbehandeld. In de weken die daarop volgden heb ik mijn bedrijf laten doodbloeden, door mijn eigen revalidatie en het ziekbed van mijn moeder was mijn motivatie ver te zoeken. Na een intense, heftige en verdrietige periode is mijn moeder op 59-jarige leeftijd op 20 januari 2018 overleden.

861FCCB2-7A59-4812-830A-D7BBC0FD15CB


Hoe het verder ging

Maar toen gebeurde er iets wat meestal alleen in films gebeurd. Na het overlijden van mijn moeder heb ik een bijstandsuitkering aangevraagd, deze kreeg ik alleen toegewezen als ik mijn bedrijf zou opzeggen. Dat vond ik op dat moment prima! Twee maanden later schreef ik mij in bij een uitzendbureau voor een parttime administratieve baan maar mijn CV werd ‘per ongeluk’ aan een online marketingklus gekoppeld.

Ik ging fulltime aan de slag bij Colliers International en ik werd gevraagd of ik ook hier en daar een ander klusje (bij Colliers) wilde doen. Daarvoor had ik wel een KVK inschrijving nodig vanwege administratieve redenen. Na 4 maanden hield mijn klus bij Colliers op maar hun klant a.s.r. (het project waar ik op zat) wilde mij graag overnemen. En zo werd ik ingehuurd als freelancer, vanaf dat moment ging het heel snel. Binnen een half jaar nam ik mijn eerste medewerkster aan. Ik ben 2,5 jaar nauw betrokken geweest bij het reilen en zeilen van een groot winkelcentrum. Van event management tot Social media advertising!

Door COVID is alles gigantisch door de war geschopt en raakte ik alle event klussen kwijt… mijn personeel viel weg. In juni 2020 maakte ik de keuze om meer 1-op-1 met ondernemers te werken en te stoppen bij grote klanten. Heel eng want ik hield 1 klant over a 300 euro in de maand. Het is zwaar geweest en toch zou ik het zo weer doen! Strategische marketingklussen pak ik nu met veel plezier op vanuit huis met een kat op schoot of op locatie. Ik help diverse ondernemers op een strategische manier hun bedrijf op te bouwen en dat doe ik het liefst face-to-face! 

Mijn filosofie

Ik wil jou en jouw bedrijf zien groeien! Daar zet ik mij volledig voor in. Eerlijk, ambitieus, persoonlijk en creatief zijn mijn kernwaarden. Inclusief, inspirerend en motiverend.

Workshop content creatie - Amstelveen marketingbureau uithoorn aalsmeer

Mijn toekomstdromen

Ik wil een mooi kantoor met veel licht inval. 10 medewerkers en deze elke dag een gezonde lunch kunnen aanbieden. Wekelijks 2 klanten helpen d.m.v. een VIP live strategiedag. En 2 keer in de maand lekker op stap om keigave content te kunnen maken. De rest van mijn tijd gebruik ik om te werken aan mijn bedrijf, mijzelf en hopelijk door te brengen met een gezinnetje. En jouw toekomstplannen?

Samenwerkingspartners

De legendes

20210901 Farantini Mieke Branding shoot by Farantini Photography-04445-min

Farantini Djalis

Farantini van Farantini Photography maakt al ruim 14 jaar geweldige foto's en video's! Ik zoek al tijden naar de juiste omschrijving van zijn stijl maar geen enkel woord lijkt echt te passen. Het is kleurrijk, helder, levend, kwalitatief, echt, rakend, persoonlijk en speels. Samen runnen wij het bedrijf Kidsshoots en werken wij aan grotere content klussen voor o.a. winkelcentra. Al mijn strategieklanten die een brandingfotoshoot nodig hebben worden geholpen door Farantini.

20200924 MYOB en Kadiköy B.V. Farantini Photography-04940-min

Deniz Yasar

Deniz is meer dan een accountant! Hij is ook ondernemer, belastingadviseur en partner bij Stellar Tax advice. Deze enthousiaste ondernemer houdt van overzicht en zoekt ook altijd naar mogelijkheden om andere ondernemers verder te helpen groeien. Samen met Deniz heb ik het pakket Mind(set) your Finance bedacht. Overzicht in je financiën krijgen zodat jij inzichtelijk en strategisch je volgende stap kan zetten.

Deniz Yasar

Deniz is meer dan een accountant! Hij is ook ondernemer, belastingadviseur en partner bij Stellar Tax advice. Deze enthousiaste ondernemer houdt van overzicht en zoekt ook altijd naar mogelijkheden om andere ondernemers verder te helpen groeien. Samen met Deniz heb ik het pakket Mind(set) your Finance bedacht. Overzicht in je financiën krijgen zodat jij inzichtelijk en strategisch je volgende stap kan zetten.

20200924 MYOB en Kadiköy B.V. Farantini Photography-04940-min

Wat zijn jouw dromen?

Ik help jou graag om jouw dromen om te zetten in een haalbaar actieplan!

IMG_9825 2