Marketing strategie

Een marketingstrategie helpt jouw bedrijf verder!
Run een succesvol bedrijf door de leukste klanten aan te trekken zonder verstikkende marketingstrategie waarin je jezelf verliest.

Ook jij kan succesvol zijn als ondernemer.

Mag ik je wat vragen?

Ben jij tevreden met de groei van jouw bedrijf? Vraag je jezelf weleens af waar die klanten toch blijven? Misschien denk je weleens bij jezelf… “Ben ik echt de enige ondernemer die zich soms zo overwhelmed voelt door alles?”

En dan komen die gedachten weer als “waarom kan ik niet gewoon ondernemen op een manier die echt bij mij past” of “waarom kan ik niet groeien met mijn bedrijf.”. Of “waarom kan ik niet zelfverzekerd uitdragen waar ik echt voor sta?” 

Stel je eens voor

Stel je eens voor, wat als je op een dag wakker zou worden en jij bent die succesvolle ondernemer die je altijd al hebt willen zijn. Wat als jij een goedlopend bedrijf zou hebben met de allerleukste klanten ever?

Ik weet hoe het voelt! Je wilt graag groter groeien maar soms weet je gewoon niet wat je volgende stap is. Er klopt ‘iets’ niet binnen je bedrijf en die constante stroom aan twijfels. Moet je eerst investeren in advertenties of is het toch beter om een nieuwe website te laten ontwerpen? Als ondernemer heb je steeds te maken met keuzes. Maar als jij weet waar je naar toe wilt aan de hand van een strategie en hoe je daar moet komen dan maak je het jezelf een stuk makkelijker!

Het is afgelopen met de slapeloze nachten, jij kiest nu voor jouw eigen bedrijf! Het is tijd om te gaan groeien en echte dappere stappen te gaan zetten. Ik help jou door even afstand te nemen van je bedrijf zodat je met een frisse blik kan kijken. En die frisse blik gaat jou echt verder helpen! En ik begeleid jou hierin, je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Zodat jij straks een marketing strategie hebt die niet verstikkend aanvoelt.

Ik kijk ook even met je mee naar je aanbod, vraag je wel genoeg geld voor de waarde die je levert? Als het antwoord nee is dan is het misschien sowieso wel slim om eens te bellen met elkaar 😉 Ik weet dat verandering en investeren niet makkelijk is. Maar als jij niets doet… gebeurt er ook niets! Dus blijf je wachten of ga je actie ondernemen?

Diversiteit in Opdrachtgevers

Door de diversiteit in mijn opdrachtgevers heb ik een brede kennis opgebouwd. En deze kennis zet ik graag in om jouw bedrijf te laten groeien.

Digitale koffie doen?

Laten we kennismaken! Ik luister graag naar jouw ambitieuze groeiplannen.
Plan een gratis call in!

Analytisch en kritisch

Kritisch vanuit een analytische hoek. Wat zeggen de cijfers en statistieken, hoe sta jij er werkelijk voor?

Digitale koffie doen?

Laten we kennismaken! Ik luister graag naar jouw ambitieuze groeiplannen.
Plan een gratis call in!

Creatief maar confronterend

Ik draai er geen doekjes omheen, ik vertel je wat je niet wilt horen. Zodat je daarna creatief kan gaan nadenken over zaken waar je niet vaak over nadenkt!

Digitale koffie doen?

Laten we kennismaken! Ik luister graag naar jouw ambitieuze groeiplannen.
Plan een gratis call in!

Ben je klaar met aankloten?
Super, dan ontstaat er ruimte voor groei!

Strategiesessie

Bij Mind(set) your own Business ben je aan het juiste adres als jij de marketingstrategie van jouw bedrijf duidelijk in kaart wilt brengen. Ik bied jou drie verschillende opties aan. De strategiesessies duren 6 uur en zijn altijd offline op een locatie (vaak een hotel) naar keuze en in overleg. De lunch is altijd op mijn kosten en de drankjes natuurlijk ook! 

De onderwerpen die we bespreken zijn afgestemd op jouw wensen en op hetgeen jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Strategiesessie

Het korte strategie traject voor meer richting
1797
 • Confrontatie vragenlijst vooraf
 • 1x Strategiedag offline (6 uur)
 • 3x Een online marketingsessie (zoom) om jou verder te coachen, je hoeft het niet alleen te doen!
 • Plan van aanpak incl. duidelijke tips die je meteen kan toepassen
 • Lunch is on me!
 • En de drankjes ook!
 • PDF na afloop (binnen 1 week) met jouw strategie

Premium Strategiesessie

Het 3 maanden strategie traject voor focus
3297
 • Confrontatie vragenlijst vooraf
 • 1x Strategiedag offline (6 uur)
 • 1x een samenwerksessie van 3 uur om aan jouw bedrijf te werken
 • 4x Een online marketingsessie (zoom) om jou verder te coachen, je hoeft het niet alleen te doen!
 • Professionele fotoshoot van jou of jouw producten*
 • Plan van aanpak incl. duidelijke tips die je meteen kan toepassen
 • Lunch is on me!
 • En de drankjes ook!
 • PDF na afloop (binnen 1 week) met jouw strategie

VIP Strategie Traject

Het totaalpakket voor ondernemers met lef!
6497
 • Confrontatie vragenlijst vooraf
 • 2x Strategiedag offline (6 uur)
 • 3x Een samenwerksessie van 3 uur om aan jouw bedrijf te werken
 • 8x online marketingsessie (zoom) als opvolging
 • Professionele fotoshoot van jou of jouw producten*
 • Plan van aanpak incl. duidelijke tips die je meteen kan toepassen
 • Lunches are on me!
 • Drankjes ook
 • Support via WhatsApp, mail of telefoon ma-vrij
 • GRATIS Mini Branding Styleguide
 • GRATIS 5 Custom Canva templates voor social media
 • PDF na afloop (1 week) met jouw strategie
 • Volledig verzorgd!
Compleet

Wat anderen over mij zeggen

Kim Rietveld
Kim Rietveld@adfirecoaching
Read More
Een tijdje geleden kwam ik in contact met de enthousiaste Mieke. Wat een energie! Ik stelde haar mijn hulp vraag (‘Hoi, ik heb een eigen bedrijf maar qua marketing “en zo” komt het nog niet van de grond. Help!’).

Daar wist zij uiteraard wel raad mee en stelde een strategie op maat voor. En nadat we een geschikte datum gevonden hadden, kon de voorpret beginnen. Ik kon toeleven naar een echte VIP dag waarbij we de hele dag gaan samenwerken. Spannend!

Van het begin tot het eind heeft Mieke mij geconfronteerd én aangemoedigd om achter mijn eigen bedrijf te staan. Waar ik soms behoorlijk onzeker kan zijn, heeft zij mij weten te overtuigen om hardop uit te spreken wat ik wil!

Dus alle diensten verwijderd en nieuwe diensten bedacht. Hoe breng ik dit naar buiten? Hoe ga ik dit in mijn planning proppen? En welke taal gebruik ik daarbij? Allemaal vragen die al beantwoord waren, voordat ik ze hardop kon stellen.

Het is letterlijk een echte VIP dag. De locatie was mega inspirerend, de theetjes en koffietjes enorm luxe en de lunch was om je vingers bij af te likken. Oh en vergeet het taartje om 15:00 niet. Ondertussen legt Mieke mij compleet in de watten en is er volledig focus op mij en mijn bedrijf. Met eigen praktijk voorbeelden, waar ik ook echt om vroeg, maakt ze alles duidelijk en visueel.

Zodra ik thuis kwam, en alles wilde doorvoeren, was Mieke er om vragen te beantwoorden, onzekerheid weg te nemen of onverwachts te motiveren met ondersteundende woorden.Ik gun iedereen een Mieke in zijn of haar leven. Mijn bedrijf heeft inmiddels een strategie waarbij het nu aankomt op mijn doorzettingsvermogen. Met de steun van haar gaat mij dit gegarandeerd lukken.

Roos Mulder
Roos Mulder@Floohw
Read More
Mieke heeft mij een super social media plan gegeven die mij het duwtje in de rug gaf te gaan vlammen op Instagram. En boem! Mn vierde reel ging viral. Naast een social media expert is Mieke ook heel goed in je het vertrouwen te geven dat jij óók een social butterfly kan worden 🙋🏼‍♀️ Thanks Mieke!
Farantini Djalis
Farantini Djalis@Farantiniphotography
Read More
Er is een tijd dat je als ondernemer een nieuwe doorstart moet maken voor je onderneming als je wilt groeien. Deze marketing creatieveling heeft mijn ogen geopend voor diverse bedrijfsprocessen waar ik nooit eerder over heb nagedacht. Zie je door de bomen het bos niet meer of ben je opzoek naar nieuwe marketingstrategieën en doelen? Neem contact met haar op. She’s 100% the best!!
Previous
Next

Boek eenvoudig een digitale kop koffie (of thee)!

[booknetic theme=8]